Skilsmisse i København

Står dig og din partner over for en skilsmisse? Så lad mig hjælpe jer igennem den svære tid. Når et par beslutter sig for at blive skilt, er det ofte den ene part, der har valgt dette. Den anden part bliver ofte overmandet af en masse følelser og kan blive handlingslammet.

 

Jeg har selv været igennem processen

Jeg stod selv i en lignende situation for 18 år siden, og havde virkelig brug for nogen, der kunne hjælpe os igennem de første svære barriere, der følger med en skilsmisse. Vi havde brug for hjælp til at finde nogle konstruktive løsninger, både i forhold til at afhjælpe vores frustrationer og ikke mindst i forhold til vores børn. Normalt er man vant til selv at kunne tage beslutninger, men når man står midt i en krise, kan det være svært selv at overskue noget som helst. Det er her, jeg gerne vil hjælpe jer.

 

Hjælper par i København

Vil I gerne have hjælp til at komme igennem en skilsmisse i København, så tilbyder jeg at være den person, som jeg selv søgte, da jeg stod midt i min skilsmisse.  Jeg vil gerne hjælpe jer med at se ”lyset for enden af tunnelen”, som for mange kan virke uendelig lang væk, når man føler, at en stor del af ens verden ramler sammen. Vi skal sammen arbejde på, at I med værdighed og respekt for jer selv, hinanden og ikke mindst jeres børn, komme bedst mulig igennem skilsmissen, så I alle kan komme godt videre i livet.

 

 

 

 

 

Kontakt

Norgesgade 50 1 TV.

2300 København S

#22 42 44 34

sexolog@hannekaas.dk